Over ons

MySecurityOffice is een samenwerking tussen IT dienstverlener XTRN-CARE en organisatieadviesbureau Ateron. In 2017 maakten Marcel Wewers (XTRN-CARE) en Geoffrey Langen (Ateron) kennis met elkaar bij een zorginstelling waar zij beiden vanuit hun eigen professie werkzaam waren. Al snel werden de krachten gebundeld om de klant zo optimaal mogelijk te kunnen bedienen vanuit één Security Office dat zowel gericht was op techniek, organisatie als de mens.

Vanuit deze unieke combinatie (techniek en organisatie onder één dak) is de samenwerking verder uitgebouwd in de vorm van MySecurityOffice. De wereld om ons heen veranderd continu en de dreigingen op het gebied van informatiebeveiliging nemen met de dag toe. MySecurityOffice helpt haar opdrachtgevers om deze dreigingen samen het hoofd te bieden.

De professionals van MySecurityOffice zijn deskundig, doelgericht en dienstbaar. Zij hebben expertise, kennis en vaardigheden op diverse security domeinen. Deze experts zijn erop gericht om in goede samenwerking met de klant informatiebeveiligingsrisico’s te beheersen, zodat doelstellingen gerealiseerd kunnen worden.

Together in control.

Geoffrey Langen

Founder / Consultant
Marcel Wewers

Marcel Wewers

Founder / Consultant
Mitch Boer

Mitch Boer

Security Consultant
Mark van den Boogaard

Mark van den Bogaard

Security Consultant

Mark van den Bogaard

Security Consultant
Rick Dorssers

Rick Dorssers

Security Officer
Remco Wewers

Remco Wewers

Accountmanager

Geoffrey Langen

Founder / Consultant

De professionals van MySecurityOffice zijn deskundig, doelgericht en dienstbaar. Zij hebben expertise, kennis en vaardigheden op diverse security domeinen.

Marcel wevers

Founder / Consultant

Mijn doel is om onze klanten te voorzien van optimale beveiliging, 24/7 en 365 dagen per jaar!

Onze complete en betrouwbare informatiebeveligingsoplossing