CyberFit

Cyberweerbaarheid, awareness, informatiebeveilingsbewustzijn, cyberhygiene, resilience…. Zo maar een paar kreten die we tegenwoordig dagelijks meermaals in alle media tegenkomen, zowel in vak- als dagbladen, als het gaat om veiligheid & beveiliging van bedrijfsinformatie.

Ongeacht waar je als organisatie mee aan de slag gaat of bent, of je al gecertificeerd bent, of hard aan het werk om gecertificeerd te worden. Naar NIS2, ISO27001, NEN7510, BIO, CIS2 of een van de vele andere normen en frameworks.

Of als je simpelweg bezig bent om je business, klanten en medewerkers beter te beschermen….niet voor een papiertje, maar omdat je je risico’s wilt beheersen!

In alle deze situaties is herhaaldelijk aandacht vragen en houden voor veilig werken een must.

Dat kan op vele manieren, middels trainingen, hei-sessies, awareness sessies, training portals, cursussen maar ook door het aanstellen of inhuren van een Security Office(r), die al deze zaken en nog veel meer voor je organisatie regelt.

Wat je plan ook is, je kunt nu al heel snel een (eerste) actie ondernemen. Stuur ondervermelde CyberFit flyer rond in je organisatie. Een mooi voorbeeld van een goed overzicht aan eenvoudig te nemen maatregelen en gedragsvoorschriften. Het bevat een aantal elementaire tips die helpen om je medewerkers alert te houden op wat we vaak çyberhygiene noemen. Wil je daarna verder aan de slag en zoek je hulp? Neem contact met ons op. Maar verstuur eerst die flyer. Dat is sneller dan je eigen flyer maken.
Dus stel die mail met PDF op, klik op Send en stap 1 richting cyberfitheid is gezet.
Niet alle begin is moeilijk 😉  

Met dank aan Z-cert, de makers van deze PDF.

PS: Vergeet niet over een aantal weken deze PDF nogmaals te sturen. En/of print ‘m uit of druk ‘m af op posterformaat uit en hang ‘m in de pantry, kantine, receptie, bij de flipperkast en TVT (tafelvoetbaltafel..) of waar dan ook. Herhaling is key…

Vragen over CyberFit, schroom niet om contact met ons op te nemen!

URl naar de CyberFit Brochure op de Z-cert site:

https://z-cert.nl/wp-content/uploads/2021/01/Z-CERT_CyberFitWeb-1.pdf